Circuspunt ontvangt extra ondersteuning van LKCA om verenigingen te helpen in coronatijd

Omdat het moeilijke tijden zijn voor verenigingen in de podiumkunsten, krijgen wij als koepelorganisatie steun van het LKCA. Dat heeft het Fonds voor Cultuurparticipatie mogelijk gemaakt. Zo kunnen wij jullie als verenigingen helpen. 

Tot de zomer van 2021 ontvangen koepelorganisaties ondersteuning in de vorm van (in totaal zes) part time medewerkers en werkbudgetten. Een van die medewerkers is Moniek IJzermans. Zij ondersteunt Circuspunt bij de omgang met protocollen, de ontwikkeling van nieuw coronaproof (online) aanbod, de ontwikkeling van communicatie en de inzet van digitale middelen.

Het LKCA begeleidt haar daarin en zorgt voor onderlinge afstemming met de andere vijf disciplines. Ook als corona straks verslagen is, blijft het LKCA zich inzetten voor amateurcircus door samen met de zes ondersteuners een visie en aanpak te ontwikkelen over een meer structurele landelijke ondersteuning van het verenigingsleven.

Via onze nieuwsbrieven en andere berichten, houden we je natuurlijk op de hoogte over de laatste ontwikkelingen. Maar we horen ook graag van jullie. Dus heb je vragen of opmerkingen over corona-gerelateerde zaken? Laat het ons weten via info@circuspunt.nl

Foto: Moniek IJzermans

Geplaatst in

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.