Lid worden

Inschrijven
Als je lid wil worden van Circuspunt moet je je eerst hieronder registreren. Dat kan door eerst een gebruikersnaam en een wachtwoord te kiezen en je naam en e-mailadres in te vullen. Ook is het nodig akkoord te gaan met het opslaan van en tonen van ingevulde profielgegevens.

Als deze aanmelding is gelukt kan je jouw profiel aanvullen. Er zijn verschillende soorten lidmaatschap. Je kiest in je profiel of je individueel lid wordt of als organisatie en vervolgens vul je de overige gegevens in. Sommige gegevens zijn verplicht, andere niet. Dat staat aangegeven.

 

Jouw profiel
Vul na inschrijving altijd je profiel zo volledig mogelijk in, zodat je een mooi visitekaartje voor jezelf of je organisatie op de deze website hebt staan.

Is jouw profiel klaar, dan kun je gebruikmaken van de functies voor leden zoals het plaatsen van zoekertjes en agendaberichten.

 

Betaling
Binnenkort wordt het mogelijk om jouw lidmaatschapsgeld direct per iDeal of automatische incasso te voldoen. Helaas lukt dat nu nog niet. Je ontvangt een factuur op basis van de lidmaatschapssoort die je invult onder het tabblad 'lidmaatschap' in je profiel.

Registratie

Leden registratie formulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.