Lid worden

Inschrijven
Als je lid wil worden van Circuspunt kun je je direct registreren. Kies in onderstaand registratieformulier voor het soort lidmaatschap waar je gebruik van gaat maken. Individuele leden worden enkel met voor- en achternaam op de site vermeld, terwijl organisaties hun weergave zelf kunnen instellen.
Kies na het soort lidmaatschap een gebruikersnaam en een wachtwoord, en vul je naam en e-mailadres in. Ook is het nodig akkoord te gaan met het opslaan van en tonen van ingevulde profielgegevens Tot slot dien je ook akkoord te gaan met de gedeelde waarden van Circuspunt.

Als deze aanmelding is gelukt kan je jouw profiel aanvullen. Sommige gegevens zijn verplicht, andere niet. Dat staat aangegeven.

 

Jouw profiel
Vul na inschrijving altijd je profiel zo volledig mogelijk in, zodat je een mooi visitekaartje voor jezelf of je organisatie op de deze website hebt staan.

Is jouw profiel klaar, dan kun je gebruikmaken van de functies voor leden zoals het plaatsen van zoekertjes en agendaberichten.

 

Betaling
Je ontvangt een factuur op basis van het gekozen soort lidmaatschap. Indien je daar een wijziging in wilt aanbrengen, stuur je een mailtje naar info@circuspunt.nl