Opening Vasim Circus Space

Op vrijdag 6 oktober tussen 15.30 en 18.30 wordt de Vasim Circus Space officieel geopend met een openingsstunt en een drankje. Dit doen we graag samen met jou en je organisatie! Tijdens de opening gaan we in gesprek met mensen en organisaties die sociaal-maatschappelijke impact willen maken, circus als kunstvorm willen ontwikkelen of kennisuitwisseling tot stand willen brengen.

De Vasim Circus Space is dé plek in Nijmegen waar mensen komen om circus en andere speelse en creatieve sporten en podiumkunsten te ervaren. Onze visie is dat door ontmoeting te faciliteren tussen deelnemers, artiesten, ondernemers en organisaties, we een meerwaarde creëren voor iedereen. De Vasim Circus Space wil activiteiten die sociale en maatschappelijke impact versterken, kennisuitwisseling stimuleren en ruimte bieden aan innovatie.

Planning officiële opening

Vrijdag 6 oktober: officiële opening

15:30 – 17:00 Programma voor partners binnen circus, cultuur, onderwijs, welzijn en andere aanverwante domeinen

17:00 – 17:30 Officiële opening & stunt (buiten)

17:30 – 18:30 Muziek en een drankje

Op zaterdag 7 oktober van 21.00 tot 2.00 vieren we de opening met onze community en iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt met een spetterend feest. Stuur ons een bericht als je hierbij wilt zijn.

Op zondag 8 oktober van 12.30 tot 17.00 is er een Open Huis waar iedereen welkom is de nieuwe ruimte te bewonderen, mee te doen met activiteiten en te genieten van demo’s.

Aanmelden of vragen? Mail naar info@vasimcircusspace.nl

Geplaatst in

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.