Meld je aan voor de trainingsmodule Sociaal of Artistiek!

De keuzemodules Sociaal en Artistiek, aangeboden vanuit de docententraining jeugdcircus, zijn open voor iedereen. Wil jij ook een keuzemodule volgen? Hieronder vind je de beschrijving van de modules en een link naar het aanmeldformulier.

Module Sociaal – Docententraining

Beschrijving module:
Je hebt interesse in het inzetten van circus voor speciale doelgroepen. De BIC Sociaal (een samenwerking tussen Circomundo en Vlaams Circuscentrum) wordt niet meer gegeven en is nu opgegaan in deze keuzemodule. Na deze keuze module heb je meer inzicht in, en geoefend met specifieke vaardigheden die nodig zijn voor het werken met diverse doelgroepen. Hoe circus in te zetten als middel voor verandering en inclusie.

Deze module zal plaatsvinden op 30 september, 1 en 2 oktober 2022 bij Circaso in Den Haag en 5 en 6 november op een nader te bepalen plek. De kosten zijn €300 voor leden en €375 voor niet leden inclusief eten en overnachtingen.

Aanmelden: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdjN7nBBJd-DyKVlYXaxkVhaz6ETdjKUIl4_buL0azy8hd-Aw/viewform

Module Artistiek- Docententraining

Omschrijving module:
Je interesse ligt bij het maken van voorstellingen en de kracht van circus als podiumkunst. De lessen zullen verzorgd worden door ervaren docenten op het gebied van podiumkunsten zoals circus, theater en dans. Na deze module heb je meer inzicht in de mogelijkheden en vormen van presenteren met jouw circus groepen, en heb je kennis gemaakt met vele verschillende spel en werkvormen die de creativiteit stimuleren.

Het eerste weekend vindt plaats van 21-23 oktober in de buurt van Tilburg (ivm Circolo), het 2e weekend op 26 en 27 november. De kosten zijn €300 voor leden en €375 voor niet leden, inclusief overnachting en eten.

Aanmelden: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScbCpzEwCiK2C9S_MAdiEuIN0zm-1tO2NVtvDDwZsN0yDxiMA/viewform

Geplaatst in

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.