Vacature: Zelfstandig medewerker secretariaat Stichting Circuspunt

Heb je een hart voor circus en wil je jouw talenten inzetten voor het circusveld? Ben je goed in communicatie, organiseren en ga je graag zelfstandig aan de slag? Dan zijn we op zoek naar jou!

Circuspunt is hét Nederlandse circusplatform dat makers, reizende tentcircussen, kerstcircussen, festivals, theaters, opleidingen, jeugdcircussen en circuswerkplaatsen verenigt en verbindt. Het ondersteunt en stimuleert de algehele ontwikkeling van de circussector en vertegenwoordigt de circusbelangen naar partijen buiten de circuswereld.

Circuspunt zoekt een zelfstandig medewerker die het bestuur kan ondersteunen met interne en externe communicatie (o.a. nieuwsbrieven en social media), administratieve werkzaamheden (ledenadministratie), het organiseren en uitvoeren van verschillende activiteiten (workshops en bijeenkomsten) en het doen van fondsaanvragen.

Als beheerder van het secretariaat sta je in contact met het brede circusveld en ben je de ‘spin in het web’. Zo kom je alles te weten wat er in de circuswereld speelt. Je deelt je enthousiasme voor circus met een gepassioneerd bestuur en verschillende werkgroepen die zich inzetten voor circus.

Gemiddeld ben je 5 uur per week bezig met de werkzaamheden die je zelf kunt inplannen en voornamelijk op afstand kunt uitvoeren. Eens per maand is er een online bestuursvergadering die je voorbereidt en waar je verslag van doet.

Je functie bestaat o.a. uit de volgende taken:
• Voorbereiden en verslagleggen van de bestuursvergaderingen
• Ondersteunen bij de communicatie en pr van Circuspunt
• Voeren van ledenadministratie
• Doen van fondsaanvragen
• Optioneel: Ondersteunen werkgroepen

Praktisch
• Gemiddeld 5 uur per week (zelf in te plannen)
• Start 1 januari 2023
• Vergoeding: 33 euro per uur ex. BTW

Interesse
Stuur je motivatie en cv voor 10 november naar patrick.cramers@circuspunt.nl. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Patrick Cramers, voorzitter Stichting Circuspunt, via patrick.cramers@circuspunt.nl of 06-54280919.

Geplaatst in