Over Marley Eltz

Corpus maakt circus theater voor theaters en is in 1991 door Marley Eltz en Vincent Michels, als partner acrobaten en choreografen van eigen werk opgericht.
De voorstelling zijn een combinatie van acrobatiek met dans, mime, live muziek en invloeden van de beeldende en video kunst zonder dieren te m
... aken.
Zij werken samen met een team van professionals met veel aandacht voor de choreografie, muziek kostuums, rekwisieten, vliegtechnieken, licht en decors.
In de afgelopen jaren heeft Corpus diverse theater en concert producties over de hele wereld gepresenteerd.
Corpus werkt met een team van talentvolle acrobaten uit eigen school, Codarts en Fontys uit Nederland en artiesten uit andere landen zoals Rusland, Duitsland, Oekraïne, Frankrijk,VS en Brazilië.
In 2020 is Corpus tijdens de Corona crisis met " De Corona Bubbel" en " Bubbelonia" een kleine productie gecreërd en speelt momenteel voor o.a. zorghuizen, open lucht theaters, musea en andere instellingen.
De voorstelling is mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten in het kader van de Balkonscènes en het Prins Bernhard Cultuurfonds.
Met de tijdelijke regeling Balkonscènes wil het Fonds op kleine schaal mogelijkheden creëren voor ontmoetingen tussen podiumkunstenaars en het publiek die passen binnen de huidige beperkingen.

Voor meer informatie: www.corpus-acrobatics.nl


Corpus Acrobatics is a contemporary circus company from Amsterdam, The Netherlands, that has been staging shows all over the world. Corpus creates acrobatic shows with great visual impact, sensational acrobatics, poetic expression, multimedia influence (video projection), unique elegance and personal style.

Corpus is specialised in custom made shows and has been working with or for various agencies, festivals, large orchestras, famous DJ’S, photographers, fashion labels, opening and closing ceremonies, broadcast companies, gala’s and corporate events.

Please visit our website for more information: www.corpus-acrobatics.nl