Roel van Dongen

Sportlaan 7
5242CN, Rosmalen
Noord-Brabant
E-mail: info@performersplatform.nl
https://performersplatform.nl/
Telnr: 0735219996
Organisator, Artiest

Over Roel van Dongen

In 2018 ben ik gestart met Performers Platform, een online kennisbank met belangrijke informatie en diensten om als artiest, muzikant of performer aan het werk te gaan en te blijven, ongeacht de discipline waar je in werkt.

Als artiest wil je jezelf creatief ontwikkelen en probeer je het beste ui
... t jezelf te halen. Je wilt alleen maar bezig zijn met je optredens. Met Performers Platform wil ik je ondersteunen door (nood)zakelijke en vakgerichte info voor je te verzamelen en uit te zoeken.

Het gebruik van de online kennisbank Performersplatform.nl met branchegerichte oplossingen, juridisch en fiscale info bespaart je veel tijd. Daarnaast is er een unieke koppeling met diverse 'siteclusters'​ waarmee je jouw marketing kan verbeteren. Ook biedt Performers Platform de mogelijkheid om jouw idee of concept te registreren en heeft een gratis eigen online community met forum. Zelfs individuele consulten zijn mogelijk...

Sommige performers werken in vaste dienst, de meesten werken als zelfstandige professional (freelancer). Er komt steeds meer vraag naar amusement en het publiek en opdrachtgevers stellen steeds hogere eisen aan de professionaliteit. Dat betekent dat je alles goed op orde moet hebben, ook de zakelijke kant. Performers Platform helpt u daarbij!

Kijk op http://performersplatform.nl voor alle opties!