Circus Saranti

Huizumerlaan 45
8934BD, Leeuwarden
Friesland
E-mail: info@saranti.nl
https://www.saranti.nl/
Telnr: 0582890433

Over Circus Saranti

Al meer dan 60 jaar brengt Saranti in Friesland.
Jeugdcircus Saranti wil een stimulans geven aan de belangstelling voor en verbreding van jeugdcircus gezien de sociale en maatschappelijke functie die het kan hebben. Circus is niet alleen een aanstekelijk tijdverdrijf. Door de jaren heen blijkt dat
... deelnemers hun concentratie, doorzettingsvermogen en zelfbeheersing verbeteren, dat ze motorisch sterker worden, meer op zichzelf en op anderen durven te vertrouwen, dat ze meer gaan onderzoeken en improviseren, zich beter uiten, en beter met gevoelens van angst en spanning van zichzelf en anderen overweg kunnen.

Saranti draagt bij aan een krachtige culturele sector in Friesland door de relatief nieuwe kunstvorm circus mee te ontwikkelen. Wij bouwen mee aan de toegankelijkheid, zichtbaarheid en kwaliteit van het Leeuwardens circus, in het bijzonder op het gebied van participatie, educatie en talentontwikkeling. Saranti werkt samen (of wil gaan samenwerken) met verschillende partners in verschillende sectoren zoals onderwijs, welzijn en zorg.

Kijk voor meer informatie op www.saranti.nl