Over Kevin van Geet

Welkom in de wondere wereld van het Circus! In een tijd waarbij iedereen zich verschuilt achter een beeldscherm en het onderlinge contact dreigt te verdwijnen, is daar de magie van het Circus! Samen met de hele familie een spraakmakende voorstelling beleven, en genieten van de kunst van mens en dier... ... vermaak zoals het al honderden jaren bestaat - maar dan wel in een eigentijdse verpakking.

Naast zijn eigen voorstellingen en circusverhuur is Kevin regelmatig te zien als spreker in de media als ambassadeur voor het klassieke circus - met dieren. De circustraditie, die 250 jaar geleden is ontstaan met paarden, verdiend respect en begrip als het gaat om het optreden van dieren. Natuurlijk alleen met een uitmuntend dierenwelzijn, moderne en ruime verblijven en een humane dressuurvorm op basis van beloning.

Kevin heeft als doelstelling om het circus als cultuurvorm in Nederland op de kaart te zetten, en met zowel grootschalige als compacte producties, publiek van alle leeftijden te doen ontroeren. Hij is met 26 jaar de jongste Circusdirecteur van Europa en heeft onder dit handelsmerk inmiddels een goede naam opgebouwd met zijn KerstCircus, WinterWonderCircus en losse shows op maat!