Panama Pictures

Postbus 1934
5200 BX, 's-Hertogenbosch
Noord-Brabant
E-mail: info@panamapictures.nl
http://https://panamapictures.nl/

Over Panama Pictures

Panama Pictures maakt inhoudelijk gelaagde voorstellingen op het snijvlak van dans en circus voor een breed en gevarieerd publiek. Het gezelschap werkt actief aan het vergroten van het draagvlak voor dans en circus en levert belangrijke impulsen aan de artistieke ontwikkeling van beide disciplines.
...

Naast avondvullende reisvoorstellingen produceert Panama Pictures kort werk dat wordt ingezet op speelplekken en locaties buiten het theater. In het kader van talentontwikkeling en educatie geven de docenten en performers van Panama Pictures regelmatig masterclasses en workshops aan zowel amateurs als ook (semi) professionals. Ook begeleidt het gezelschap jonge makers bij het ontwikkelen van eigen werk en biedt hen een podium voor presentaties.

Panama Pictures is huisgezelschap van de Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch. Vanuit een stevige lokale basis werkt Panama Pictures aan het vergroten van haar nationale en internationale reikwijdte en zichtbaarheid. Het gezelschap zet daarbij in op duurzame partnerships met haar podia en co-producenten en de binding met haar publiek.