'Holland's Got Talent' komt terug in 2020 en zoekt talent!

Korte omschrijving

Heb jij een bijzonder talent? En wil je dit talent delen op hét grootste open podium van Nederland? Meld je aan en maak kans op een hoofdprijs van maar liefst: 50.000,- euro!

Aanmeldformulier: https://bit.ly/2ECc9WM

Heb jij een tip van een bijzonder talent? Tip dan de redactie via het volgende formulier: https://bit.ly/2Q70zrM

CIRQ, verdiepingsweek 18-25 jaar

Korte omschrijving

CIRQ, bied een avontuurlijke plek om op zoek te gaan naar het verhaal en de noodzaak van een circusact
Je werkt vanuit je eigen circusdiscipline en gaat daarmee de diepte in. We onderzoeken met elkaar de tijd waarin we leven en wat voor jou belangrijk is.
We combineren de verschillende circustechnieken met o.a theater, muziek, natuur, bouwen èn filosofie. Dit alles doe je samen met twee circus- theatermakers die je begeleiden en uitdagen.
En natuurlijk tijd om te ontspannen, drankjes doen in de Charmebar, af te koelen in de beek, staren in het kampvuur of vrij te trainen!

Trainer gezocht

n.o.t.k.

Korte omschrijving

Jeugdcircus Tubantino is op zoek naar een enthousiaste trainer die af en toe onze eigen trainer tijdens vakanties kan vervangen dan wel tijdens reguliere trainingen kan versterken, of af en toe bereidt is om een workshop te geven. Ben jij die leuke trainer die borrelt van energie en creativiteit, neem dan contact met ons op via info@jeugdcircus-tubantino.nl. Tot snel!

Vacature rigger

Korte omschrijving

Er is geen omschrijving gegeven.
Bezig meer zoekertjes te laden