Festival Circolo

Willem II straat 49
5038BD, Tilburg
Noord-Brabant
E-mail: info@festivalcircolo.nl
https://www.festivalcircolo.nl/
Telnr: 06-5343 6972

Over Festival Circolo

Circusfestival Circolo brengt een cross-over van circus, theater, moderne dans, muziek, vormgeving en beeldende kunst. Circus dat verrast, verbaast en verwondert. Circus dat je raakt, van dichtbij.
Het festival is er voor een breed publiek maar fungeert ook als showcase en internationaal platform v
... oor artiesten, programmeurs, beleidsmakers en iedereen die zich met circus bezighoudt. Het festival biedt kansen aan nieuwe talenten, waaronder studenten van circusopleidingen.
Het (inter)nationaal programma is de slagader van Festival Circolo. We presenteren een kwalitatief hoogstaand (inter)nationaal programma, met aandacht voor artistieke vernieuwing en een hoge mate van exclusiviteit voor Nederland. Festival Circolo presenteert bij voorkeur de Nederlandse premières van internationale producties. Nieuwe Nederlandse producties en talent worden in een internationale context getoond. Het hart van de programmering bestaat uit aanbod dat illustratief is voor de mondiale ontwikkelingen in het circus..
Circolo is het platform voor makers, artiesten, programmeurs, beleidsmakers en organisatoren. Het biedt plaats aan vergaderingen van (inter)nationale netwerken, seminars en andersoortige professionele ontmoetingen zoals showcases voor het werkveld.