Nationaal Zorgcircus

Over Nationaal Zorgcircus

Circus voor iedereen, dat is het motto van het Nationaal Zorgcircus. Sociale projecten om het isolement van ouderen in stadswijken te doorbreken. Speciale voorstellingen bij zorghotels en zorgcentra voor ouderen, mensen met een beperking of mensen met dementie.

In 2019 organiseerde men de allere
... erste prikkelarme circusvoorstelling van Europa, een voorstelling die binnen no-time uitverkocht was. In 2020 zal men de voorstelling van Magic Circus, het Nederlands Stadscircus maar liefst vijf keer prikkelarm aanbieden verspreidt over het hele land.

(Zorg)instellingen die interesse hebben in een eigen (besloten) prikkelarme voorstelling of reguliere voorstelling kunnen deze via het Nationaal Zorgcircus boeken. Het Nationaal Zorgcircus is het voordeligste zorgcircus dat instellingen bezoekt, geen subsidies en/of bijdrage van het ouderenfonds nodig. Geef niet onnodig geld uit en ga voor kwaliteit. Kies voor uw clienten, kies voor uw eigen Nationaal Zorgcircus.

Het Nationaal Zorgcircus is onderdeel van het Circus.Care programma van Piet-Hein Out's Outstanding-Productions i.s.m. Magic Circus, het Nederlands Stadscircus.